Veilig op weg in een paar kliks

 
Overweegt u de aanschaf van een nieuwe auto? Of heeft u er zojuist een gekocht?

Wij helpen u graag veilig en verzekerd op weg met de Van Mossel Auto Verzekering. Deze autoverzekering is speciaal voor de Van Mossel klanten ontwikkeld en wordt ondergebracht bij risico drager Generali. Generali is een van de grootste verzekeraars van Europa zodat u zonder zorgen van uw auto kunt genieten. Speciaal voor Van Mossel klanten brengt deze verzekering u vele extra’s

  • – 5 jaar aanschafwaarderegeling met 0% afschrijving*
  • – Lage bijtelling meeverzekeren tot max 5 jaar
  • – Geen eigen risico
  • – Altijd schade herstel door een Van Mossel schadehersteller
  • – Schadeherstel altijd met originele onderdelen
  • – Vast aanspreekpunt

Al met al biedt Van Mossel Auto Verzekering u de zekerheid van een grote verzekeraar maar het persoonlijke contact zoals u van ons gewend bent.
 
 
Bereken uw premie in 1 minuut en sluit de verzekering binnen 2 minuten

Bereken premie
 
*Extra zekerheid indien u een financiering heeft afgesloten

*Ideaal indien u een financiering heeft afgesloten

  
Overzicht verzekeringen

Overzicht verzekeringen

Schade verzekering inzittenden:
Vergoedt daadwerkelijk geleden schade van de bestuurder en eventuele inzittenden. Het maximum bedrag per schadegeval is € 1.000.000. Schade die hieronder valt betreft medische kosten, inkomstenderving of bijvoorbeeld smartengeld. 75% van onze klanten sluit deze verzekering.

Rechtsbijstand verzekering (verkeer):
Heeft een tegenpartij schade aan uw auto berokkend? Wij helpen u deze schade te verhalen. 75% van onze klanten sluit deze verzekering.

No claim beschermer:
De no claim beschermer zorgt ervoor dat u bij 1 schuldschade per verzekeringsjaar geen terugval in no claim korting heeft. Uw schadevrije jaren vallen wel terug. Ga naar onze premie berekening en reken uit of een No claim beschermer verstandig is in uw situatie.

Fiscale Bijtelling beschermer:
Met de fiscale bijtelling beschermer kunt u voor een periode van 5 jaar met zekerheid genieten van deze lage bijtelling ook als uw auto gestolen word of totaal verloren gaat door eigen toedoen.